Totaalrenovatie

De eerste stap die u zet in de aanloop naar uw renovatie, is een stap in onze richting.

Hiervoor kan u een afspraak maken met ons. Wij komen steeds persoonlijk ter plaatse om de werken te bespreken en de nodige opmetingen te doen.

Charell beperkt zich niet alleen in het renoveren van badkamers en keukens, maar is ook gespecialiseerd in totaalrenovaties en overige werken in en om de woning. Deze gaan van de inrichting van woonkamer, haard en dressing, tot isoleren en afwerken van zolders, tot het uitbreken van muren, metselwerk en poutrels plaatsen.

Charell is tevens op de hoogte van de recentste technieken in verband met isolatie, ventilatie alsook warmtepompen. Ons personeel is hiervoor opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold.

Een verbouwing is een project waarbij verschillende werkzaamheden aan bod komen en ook in chronologische volgorde moeten uitgevoerd worden. Dit zal uiteraard nauwlettend voorbereid en opgevolgd worden.

Ook kleinere werken behoren tot ons takenpakket, zelfs vernieuwen van een toilet of plaatsen van een deur is een mogelijkheid.

Na het eerste contact wordt er, volledig vrijblijvend een gedetailleerde prijsofferte opgesteld.

Samen met u overlopen wij deze offerte en wordt deze aangepast tot het gewenste budget of resultaat bekomen is.

Het ondertekenen van de offerte betekent het startsein van de werken. U hoeft enkel nog de materiaalkeuzes te maken. Uiteraard begeleiden wij u vakkundig bij deze keuzes.

U krijgt een overzicht van wanneer en hoe lang deze werken zullen duren.

Ons doel is een efficiënte uitvoering van de werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken van materiaal, timing en kwaliteit.